Στους Γιάνκοβιτς και Νίριτς οι πρωτιές

O Γάλλος Γιανίκ Γιάνκοβιτς και η Κροάτισα Σίλβια Νίριτς πήραν τους τίτλους στο Μονό στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece F1 Futures - 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit, που ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

O Γάλλος Γιανίκ Γιάνκοβιτς και η Κροάτισα Σίλβια Νίριτς πήραν τους τίτλους στο Μονό στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece F1 Futures – 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit, που ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Γιάνκοβιτς, Νο 6 του ταμπλό επικράτησε στον τελικό του Βέλγου, Νιλς Ντεσέιν με 6-3, 7-5. Η Κροατοσερβική μονομαχία στον τελικό έληξε με νικήτρια την Νίριτς, Νο 7 του ταμπλό, με 6-3, 6-4 επί της Ταμάρα Τσούροβιτς, Νο 3.

Θυμίζουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις των Μάρκου Καλοβελώνη, Χάρη Καπόγιαννη και Δέσποινας Βογάσαρη στο Διπλό του τουρνουά. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στον τελικό από τους Αυστριακούς, Προπστ και Τρίνκερ με 6-1, 6-3. Η Βογάσαρη με την Γκιοργκέσκα ηττήθηκαν επίσης στον τελικό από τις Τσέχες, Μπορέσκα, Κρεϊσοβα με 6-0, 6-0. Από το Σάββατο έχει ξεκινήσει επίσης στο Ηράκλειο το 2ο τουρνουά της σειράς Futures,  Greece F2, με την συμμετοχή πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων στα προκριματικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.