Προχωράει και για Νοτσερίνο

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια ακόμα μετεγγραφή το προσεχές χρονικό διάστημα, με τον Αντόνιο Νοτσερίνο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια ακόμα μετεγγραφή το προσεχές χρονικό διάστημα, με τον Αντόνιο Νοτσερίνο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος θεωρεί πως ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «πράσινους».

Ο 30χρονος μέσος της Μίλαν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται από τους «ροσονέρι». Το «αγκάθι» μέχρι στιγμής για το «τριφύλλι» είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, καθώς φέρεται να αξιώνει περίπου 1,9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του Ιταλού, ενώ στις διαπραγματεύσεις παίρνει μέρος και ο Στραματσιόνι, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους». 

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των «πράσινων» είναι πεπεισμένος πως ο Τζιαντομένικο Μέστο θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα του. Ο Ιταλός μπακ φέρεται να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους «πράσινους», στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο θέμα του Νίκου Καρέλη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού. Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Σε περίπτωση που ο Καρέλης παραμείνει στους «πράσινους», τότε αυτοί δε θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.