Νίκη γοήτρου η Μπάμπεργκ (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρίκι Χίκμαν, που σημείωσε 28 πόντους, η Μπάμπεργκ νίκησε 93-88 την Μάλαγα και τις στέρησε τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για πρόκριση στα πλέι οφ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρίκι Χίκμαν, που σημείωσε 28 πόντους, η Μπάμπεργκ νίκησε 93-88 την Μάλαγα και τις στέρησε τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για πρόκριση στα πλέι οφ.

Η γερμανική ομάδα ήταν καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες της να έχουν εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα και να παίρνει προβάδισμα από το τζάμπολ, Η πρώτη περίοδος τελείωσε 28-19 με τον Χίκμαν ΄να έχει σκοράρει τους μισούς πόντους για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι. 

Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην δεύτερη περίοδο, όπου και προηγήθηκαν με 15 πόντους, 47-32, με τον Ντάνιελ Χάκετ να αναλαμβάνει δράση και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Το ημίχρονο τελείωσε στο 55-42 και η Μάλαγα έψαχνε αντίδραση. Με οδηγό τους την άμυνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στην τρίτη περίοδο, όμως παρά τον επιθετικό οίστρο του Μακόλουμ, δεν βρέθηκαν σε θέση να αγχώσουν τους γηπεδούχους. 

Αυτό έγινε στην τελευταία περίοδο, όπου τα μεγάλα σουτ του Νέντοβιτς βρήκαν στόχο, Σουάρεθ και Όγκαστιν βοήθησαν πολύ στην άμυνα και η Μάλαγα βρέθηκε έναν πόντο πίσω, 87-86. Εκεί, ο Ράιτ σκόραρε ένα σημαντικό τρίποντο που ουσιαστικά έδωσε την νίκη στην Μπάμπεργκ.

Ο Χίκμαν τελέιωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Ράιτ με μτον Νίκο Ζήση να έχει 7 πόντους, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. Για την Μάλαγα, ο Νέμανια Νέντοβιτς είχε 26 πόντους με 5 ασίστ και 13 πόντους είχε ο μακάλουμ.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 55-42, 77-68 και 93-88.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.