Αφρουδάκης: “Δεν θα πάμε για βόλτα”

Ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης, τόνισε πως η εθνική πόλο δεν θα πάει το καλοκαίρι στο Λονδίνο για βόλτα.

Ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης, τόνισε πως η εθνική πόλο δεν θα πάει το καλοκαίρι στο Λονδίνο για βόλτα.«Έχουμε ακόμη τέσσερις μήνες μέχρι το Λονδίνο. Δεν θα πάμε για βόλτα στην Αγγλία, πιστέψτε με. Δεν μπορώ να εγγυηθώ θέσεις και μετάλλια. Είναι αλήθεια ότι η απουσία μας τα τελευταία χρόνια από την ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης μας έχει φέρει πίσω. Μας έχει στοιχίσει. Θα πάμε στους Αγώνες για ότι καλύτερο» δήλωσε ο Αφρουδάκης στο επίσημο site της ΚΟΕ.
 
Και πρόσθεσε: «Παίξαμε καλά σε όλο το προολυμπιακό τουρνουά. Δεν μετράει μόνο η πρόκριση αλλά και οι εμφανίσεις. Περάσαμε ένα μήνυμα ότι επανερχόμαστε στο κλαμπ των μεγάλων του κόσμου. Έχουμε ένα πλεονέκτημα. Δεν θα έχουμε άγχος, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για αυτή την ομάδα. Θυμάμαι ότι ακόμη και το 2000 στην Αυστραλία νιώθαμε πίεση και είχαμε θέσει ψηλά τον πήχη. Τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ο Γιώργος Αφρουδάκης, αποκάλυψε το διάλογο που είχε με τους συμπαίκτες του λίγο πριν και λίγο μετά τον αγώνα με τον Καναδά: «Τους είπα ότι η εμπειρία αυτή είναι πρωτόγνωρη γι’ αυτούς, αλλά και για μένα. Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί σε ανάλογη θέση. Να παίζουμε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο απέναντι στον Καναδά. Τους επανέλαβα όμως ότι αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα και ότι χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ότι δεν πρέπει να περιμένουμε μια εύκολη νίκη. Σιγά-σιγά θα χτίζαμε τη διαφορά με προτεραιότητα μας την καλή άμυνα. Έτσι και έγινε».

Και κατέληξε: «Τους ευχαρίστησα. Τους έδωσα συγχαρητήρια. Τους εξομολογήθηκα ότι φοβόμουν και εγώ την έκβαση αυτού του αγώνα και πως η ομάδα θα αντιδρούσε σε κάποια αρνητική συγκυρία χωρίς εμπειρία από ανάλογους αγώνες. Τέλος τους τόνισα ότι χωρίς άγχος πλέον, υπάρχει χρόνος για σοβαρή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Λονδίνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.