Στόπερ στο εξωτερικό κοιτάζει ο Ατρόμητος

Με την υπόθεση του Χατζηισαια να ναυαγεί ο Ατρόμητος στρέφει αλλού το βλέμμα για να κλείσει τις θέσεις των στόπερ. Σίγουρα θα πάρει άλλους δύο παίκτες και υπό προϋποθέσεις τρεις.
0
Αποστόλης Λάμπος
01/07/2019 • 15:47
Χατζηισαΐας
  • shares
Ή αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ αλλάζει και τα δεδομένα στην υπόθεση Χατζηισαΐα, καθώς ο Έλληνας στόπερ θα συμμετάσχει τελικά κανονικά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου το αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Συνεπώς στον Ατρόμητο, δεν είναι διατεθειμένοι να χαθεί τόσος χρόνος σε μια ευρωπαϊκή χρονιά και ήδη εξετάζουν περιπτώσεις από το εξωτερικό για την κάλυψη της θέσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην εβδομάδα να υπάρχ9ουν εξελίξεις. 

Επιπροσθέτως οι κυανόλευκοι κινούνται δυναμικά για την απόκτηση ενός χαφ που θα μπορεί να παίζει σε θέσεις 8-10, αλλά και ενός μπακ τύπου Σάκιτς, ο οποίος θα μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας. 

Δεν αποκλείεται φυσικά όπως συνηθίζει η ομάδα εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..