Περιμένει τον Χιμένεθ ο Αστέρας

Να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Μιράντες και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο περιμένει από τον Μπόρχα Χιμένεθ η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.
30/06/2019 • 08:16
O Μπόρχα Χιμένεθ
  • shares
Να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Μιράντες και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο περιμένει από τον Μπόρχα Χιμένεθ η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες των Αρκάδων και θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, ξεκινώντας την προετοιμασία την 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των Αρκάδων συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, με τον Φρανσές Φουλάνα να αποτελεί μέχρι στιγμής εναλλακτική λύση, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να κλείσει μια πιο δύσκολη και καλύτερη περίπτωση. Μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης έχουν προχωρήσει στην απόκτηση των Κρέσπι, Ντένι Σουάρεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ και Λουίς Φερνάντεθ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..