Ζντοβτς: «Υπάρχει διαφορά βάθους και εμπειρίας»

Ο Γιούρι Ζντοβτς, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στη διαφορά εμπειρίας και βάθους.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στη διαφορά εμπειρίας και βάθους. 

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς ξέραμε πως έπρεπε να μη δεχτούμε πάνω από 70 πόντους για να νικήσουμε. Αμυντικά δεν κάναμε εξαιρετική δουλειά, αλλά αρκετά καλή δουλειά, με εξαίρεση το τέλος του αγώνα. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός έδειξε τη δύναμή του, είναι πιο δυνατός. Κατάφεραν να περιορίσουν τον Κούπερ και ειδικά στο δεύτερο μέρος μάς έβγαλαν έξω από το παιχνίδι μας με την άμυνά τους. Γι’ αυτό και νίκησαν. Έχουν μεγαλύτερο ρόστερ, είναι πιο δυνατοί και στις δύσκολες στιγμές έκαναν τις πιο έξυπνες επιλογές, ενώ εμείς ίσως κουραστήκαμε. Δεν χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες γιατί θεωρώ πως αυτή τη στιγμή δεν είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια, εμείς έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι μια καλή βάση για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Χάσαμε με μικρή διαφορά, αλλά και ταυτόχρονα υπάρχει και μεγάλη διαφορά», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός. 

Ερωτηθείς αν η κόπωση του Κούπερ, που έπαιξε για 36 λεπτά, έπαιξε ρόλο, απάντησε: «Είναι αλήθεια. Ο Κατσίβελης, που τον εμπιστευόμαστε, είχε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν μπορούσε να βοηθήσει όσο περιμέναμε. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε πολλούς δημιουργούς κι έχουμε πρόβλημα με την πίεση. Δεν είναι μυστικό αυτό. Ο Κούπερ κουράστηκε, έκανε κάποια λάθη, αν και πιστεύω πως με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε». 

Όσο για το πού κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ, είπε: «Παίζουμε με τέσσερις ξένους, έχουμε δύο κενές θέσεις. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά έτσι είναι. Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις. Βλέπουμε από τα παιχνίδια πού είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας και στο μέλλον θα πράξουμε αναλόγως». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.