Γουάϊτ: «Εχουμε Eurocup, ξεκινάμε για την πρόκριση»

Σε ρυθμούς… Eurocup, βάζει από σήμερα τον Αρη, ο Οκάρο Γουάϊτ! Ο Αμερικανός των κιτρίνων, μιλά για το ματς που έρχεται με τη Νεπτούνας.

Σε ρυθμούς… Eurocup, βάζει από σήμερα τον Αρη, ο Οκάρο Γουάϊτ! Ο Αμερικανός των κιτρίνων, μιλά για το ματς που έρχεται με τη Νεπτούνας και εξηγεί το σκεπτικό της ομάδας σε αυτή την δεύτερη φάση της διοργάνωσης.    

«Εχουμε και πάλι το Eurocup και ξεκινάμε με μια αρκετά καλή, σκληρή ομάδα. Θα μάθουμε τι ακριβώς κάνουν στο παρκέ, πώς παίζουν και θα βγούμε την Τετάρτη να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να αρχίσουμε με νίκη την δεύτερη φάση του Eurocup».

Ποιο ήταν το μάθημα που πήραν από τις δύο ήττες στο τέλος του 2015 από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό; «Πρέπει να παίζουμε καλά και στον ίδιο ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Το κάναμε σε κάποιο βαθμό με το Ρέθυμνο, πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα, να έχουμε εμείς το προβάδισμα, να παίζουμε συγκεντρωμένα χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

Και ο Γουάϊτ, κατέληξε:«Πιστεύω ότι όντως θα μας βοηθήσουν αυτά τα παιχνίδια να γίνουμε καλύτεροι. Είναι πιο σκληροί οι αντίπαλοί μας πλέον, υπάρχει ομάδα από την Ευρωλίγκα που είναι στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στις νίκες που θέλουμε. Σαφώς και στοχεύουμε στην πρόκριση, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά θα δούμε ένα- ένα τα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.