Εν αναμονή των πληρωμών

Πράξη τις υποσχέσεις, καλείται να κάνει η διοίκηση η οποία πρέπει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο των πληρωμών.

Πράξη τις υποσχέσεις, καλείται να κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης η οποία πρέπει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο των πληρωμών (στους ποδοσφαιριστές σε πρώτη φάση) που έχει εκπονήσει και στο οποίο στηρίχθηκε, προκειμένου να αποσπάσει τις υπογραφές για την αδειοδότηση. Η πρώτη ημερομηνία που είχε τεθεί, ήταν η 6η Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως ίσως σε κάποιους λογαριασμούς τοποθετηθούν χρήματα. Αυτό είναι κάτι που θα διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε οι παίκτες να ολοκληρώσουν πιο ήρεμοι την προετοιμασία τους για την μάχη με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή.

Ο προγραμματισμός των διακανονισμών προβλέπει πως μέχρι τον Ιούνιο, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των οφειλών θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί, όχι μόνο για να επέλθει η πολυπόθητη τάξη στα οικονομικά της ομάδας, αλλά και για να μη προκύψει εκ νέου πρόβλημα από την ΟΥΕΦΑ.

Ολ΄ αυτά, βεβαίως, προϋποθέτουν, την εκταμίευση της πρώτης δόσης από τον ξένο επενδυτικό όμιλο στον οποίο αναφέρθηκαν οι κ.κ. Κόντης και Αθανασιάδης στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης. Σε αυτά τα χρήματα θα προστεθούν και κάποια ακόμη, τα οποία θα προέλθουν από τον ΟΠΑΠ. Εν αναμονή, λοιπόν..      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.