Καϊμακόγλου: Προσγειωμένοι στο Φάιναλ Φορ

Όταν ο Κώστας Καϊμακόγλου είναι χαρούμενος, λέει ουκ ολίγα και σημαντικά. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θέλησε να επισημάνει πάντως πως θα πάνε προσγειωμένοι στην Κωνσταντινούπολης καθώς ουδείς πάει για πλάκα στο Φάιναλ Φορ.

Όταν ο Κώστας Καϊμακόγλου είναι χαρούμενος, λέει ουκ ολίγα και σημαντικά. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θέλησε να επισημάνει πάντως πως θα πάνε προσγειωμένοι στην Κωνσταντινούπολης καθώς ουδείς πάει για πλάκα στο Φάιναλ Φορ.

«Ακόμη δεν έχω ηρεμήσει, κι ας έχει περάσει τόση ώρα. Έχουμε προκριθεί για άλλη μια φορά στο Final Four!», είπε και το εξήγησε στη συνέχεια: «Ήταν πολύ ψυχοφθόρα αυτή η σειρά, με πολλές διακυμάνσεις, πολλές εναλλαγές στο σκορ και στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες», τόνισε αρχικά.


Για την πρόκριση είχε να πει ότι «μας αρέσει να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα τελικά, και να κάνουμε όλους τους οπαδούς μας καρδιακούς. Όμως τέλος καλό όλα καλά… Για τους οπαδούς μας τι να πω… Ευχαριστούμε πολύ, ήταν όλοι φανταστικοί απόψε, τα παιδιά, οι προπονητές, όλοι. Από αύριο όμως δουλειά…».


Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ…


Για το Final Four της Πόλης: «Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να πας με τις πιθανότητες που σου αναλογούν. Είναι πολύ σημαντικός ο ημιτελικός, αν θέλουμε να έχουμε κάποια τύχη πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι και πολύ προσεκτικοί. Όποια ομάδα πάει στο Final Four διεκδικεί τον τίτλο. Δεν πάει κανείς για πλάκα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πρέπει να μάθουμε να μην χάνουμε εύκολα τις διαφορές, να μην κάνουμε πολλά λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα έχουμε όλα αυτά και επί 40′ να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό».
 
Ποια είναι η συνταγή για να κερδίσεις το τρόπαιο: «Το Final Four το κερδίζει όποιος έχει: εμπειρία, ψυχραιμία για να μην κάνε πολλά λάθη, και η τύχη βέβαια παίζει ρόλο… είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών».
 
Για την πιθανότητα να βρεθούν οι δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό: «Μακάρι να έχουμε ελληνικό τελικό στην Πόλη, θα είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ, δεν έχει συμβεί ποτέ, θα είναι ότι καλύτερο για τον ελληνικό αθλητισμό, και το μπάσκετ σε αυτή τη δύσκολη εποχή τον κρατάει ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.