Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ: "Ευχαριστούμε τον Μελισσανίδη και όλους τους φορείς"

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλους τους φορείς για όλα όσα έχουν κάνει ώστε να γίνει το όνειρο του γηπέδου, πραγματικότητα.
26/06/2019 • 21:05
Σε ρυθμούς... στεγάστρου η "Αγιά Σοφιά"
  • shares
Η ΑΕΚ εξασφάλισε την Τρίτη, τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλους τους φορείς για όλα όσα έχουν κάνει ώστε να γίνει το όνειρο του γηπέδου, πραγματικότητα.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνηση των μελών του για το νέο μεγάλο βήμα που έγινε χθες προς την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για τη χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί μια κομβική στιγμή στον μεγάλο αγώνα μας. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους πολιτειακούς φορείς που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν και στηρίζουν εμπράκτως την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου που θα αρμόζει στην ΑΕΚ, που θα αναβαθμίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια και που θα προσφέρει υπηρεσίες στον ελληνικό αθλητισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη