Εμεινε όρθια και πέρασε η Σπόρτινγκ (vid)

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας πήρε ισοπαλία 1-1 στο Χάρκοβο από την Μέταλιστ και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι.

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας πήρε ισοπαλία 1-1 στο Χάρκοβο από την Μέταλιστ και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι. Οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν χάρη στο γεγονός ότι είχαν επικρατήσει στην έδρα τους με 2-1.

Οι Πορτογάλοι πήγαν στην Ουκρανία προκειμένου να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως ευτύχησαν να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Φαν Βονφσβίνκελ στο 44′. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα του και φάνηκε να το καταφέρνουν, όταν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κριστάλντο στο 57ο λεπτό και άρχισαν να πιέζουν προκειμένου να στείλουν τον αγώνα στην παράταση.

Η μεγάλη ευκαιρία τους παρουσιάστηκε στο 64′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντέβιτς από τον Χαντάο. Ομως ο Κλέιτον που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρουί Πατρίτσιο, με αποτέλεσμα να παραμείνει ως τελικό σκορ το 1-1 και να πάρει την πρόκριση η Σπόρτινγκ η οποία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Αθλετίκ Μπιλμπάο.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοραΐνοφ, Βιγιάγκρα, Μπερεζούτσκι, Εντμάρ (46′ Ντέβιτς), Κλέιτον, Σόσα, Τόρες (71′ Μάρλος), Κριστάλντο, Ομπράντοβιτς, Τάισον, Πσενίτσκιν (85′ Μπλάνκο).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.: Πατρίτσιο, Πόλγκα, Σάαρς, Βόλφσβίνγκελ, Ιζμαΐλοφ, Καπέλ (83′ Εβάλντο), Φερνάντεζ (60′ Νέτο), Μάρτινς (72′ Σάντος), Περέιρα, Ινσούα, Χαντάο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.