Καταλήγει σε πρόσωπα ο Κωστένογλου

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίστηκε την Πέμπτη, με τον Νίκο Κωστένογλου να δείχνει κάποια από τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίστηκε την Πέμπτη, με τον Νίκο Κωστένογλου να δείχνει κάποια από τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Ο έμπειρος τεχνικός, φαίνεται πως έχει καταλήξει πλέον στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα ή τουλάχιστον στα περισσότερα εξ αυτών.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη ο Νίκος Κωστένογλου στην βασική ενδεκάδα τοποθέτησε τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα μπροστά του ήταν δεξιά ο Αργυρίου και αριστερά ο Καράμπελας. Στο κέντρο της άμυνας τοποθέτησε τους Κοντοέ, Μπουγαΐδη.

Στην μεσαία γραμμή τώρα και για τη θέση του αμυντικού μέσου, η επιλογή του Νίκου Κωστένογλου ήταν ο Γεωργέας. Μπροστά του οι Βάργκας, Λαγός και την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Κλωναρίδης (αριστερά), Λεονάρντο (δεξιά) και στην κορυφή ο Μπέλεκ.

Η μοναδική αλλαγή που έκανε ο προπονητής της Ενωσης σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ήταν που τοποθέτησε τον Σιαλμά στη θέση του Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας πως ουσιαστικά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για την… αιχμή του δόρατος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.