Ανακοίνωσε Ράντο ο Αρης

Η επισημοποίηση της συνεργασίας των Κίτρινων με τον Αλέκο Ράντο που μπαίνει στο τημ του Σάββα Παντελίδη ως προπονητής τερματοφυλάκων.
25/06/2019 • 20:59
O Αλέκος Ράντος
  • shares
Ο Αρης επισημοποίησε με ανακοίνωση τη συνεργασία του με τον Αλέκο Ράντο. Ηταν ήδη γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Ράντος μπαίνει στο τημ του Σάββα Παντελίδη ως προπονητής τερματοφυλάκων. Παράλληλα ο Αρης ευχαριστεί τον προκάτοχό του, Αντώνη Λυκούρη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ