“Η πόρτα θα είναι ανοιχτή για τον Μπουμάλ”

Η διοίκηση του Πανιωνίου ευχαρίστησε τον Ολιβιέ Μπουμάλ για την προσφορά του στον σύλλογο και υπογράμμισε πως η πόρτα των "κυανέρυθρων" θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Αφρικανό επιθετικό.

Η διοίκηση του Πανιωνίου ευχαρίστησε τον Ολιβιέ Μπουμάλ για την προσφορά του στον σύλλογο και υπογράμμισε πως η πόρτα των “κυανέρυθρων” θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Αφρικανό επιθετικό. Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης τονίζει στην ανακοίνωσή της, πως τόσο ο παίκτης, όσο και ο μάνατζέρ του κράτησαν εξαιρετική στάση στο θέμα της μετεγγραφής του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ευχαριστεί τον Ολιβιέ Μπουμάλ, για την συνολική προσφορά του στην ομάδα μας, τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την στάση που κράτησε τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπός του, Στράτος Φαφαλιός στο θέμα της μεταγραφής του. Η πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα είναι πάντα ανοικτή, γι αυτούς που δείχνουν έμπρακτα τον σεβασμό τους στον σύλλογό μας και τιμούν τα 125 χρόνια ιστορίας του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.