Τυπική και… θεαματική διαδικασία (vid)

Η Σάλκε έπαιξε για το γόητρο, αλλά η Μπιλμπάο έκανε το καθήκον της και με το τελικό 2-2 σφράγισε το εισιτήριό της για την ημιτελική φάση του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Σάλκε έπαιξε για το γόητρο, αλλά η Μπιλμπάο έκανε το καθήκον της και με το τελικό 2-2 σφράγισε το εισιτήριό της για την ημιτελική φάση του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το 4-2 υπέρ των Βάσκων στο πρώτο παιχνίδι αποδείχθηκε όπως αναμενόταν καθοριστικό.

Ο Χούντελααρ στο 29′ πάγωσε το “Σαν Μαμές”, δίνοντας το προβάδισμα στους Γερμανούς, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 41′ με τον Ιμπάι. Το θέαμα δεν έλειψε ούτε από το δεύτερο μέρος, όπου επιτεύχθηκαν ακόμη δύο τέρματα. Ο Ραούλ στο 52′ έβαλεε και πάλι τη Σάλκε προσωρινά στη θέση του οδηγού, ενώ ο Σουσαέτα από ασίστ του Μουνιαΐν στο 55′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα του Μπιέλσα πριν τον τελικό του Βουκουρεστίου είναι η Σπόρτινγκ, με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 19 Απριλίου στη Λισαβόνα. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Εκίθα, Μαρτίνεθ, Σουσαέτα, Ερέρα (30′ Ιμπάι), Γιορέντε (59′ Τοκέρο), Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χούγκλαντ, Παπαδόπουλος, Εσκουδέρο, Τζόουνς, Χουράδο (60′ Φαρφάν), Χόλτμπι (72′ Χέγκερ), Ματίπ, Ραούλ, Χούντελααρ, Ομπάσι (62′ Μαρικά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.