Φιέστα με Κέρκυρα

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας για τον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου θα μετατραπεί σε φιέστα για τους "ερυθρόλευκους".

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας για τον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου θα μετατραπεί σε φιέστα για τους “ερυθρόλευκους”. Η κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος είναι γεγονός για την ομάδα του Πειραιά, που μετά τη νίκη στο Αγρίνιο στρέφει πλέον την προσοχή της στην αναμέτρηση με τους Φαίακες.

Οπως είναι φυσικό, το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς και ο κόσμος της ομάδας θέλει να βρεθεί στο πλευρό της και να αποθεώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στον ελληνικό χώρο.

Ηδη τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, ενώ και η διοίκηση από την πλευρά της ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις στον κόσμο, καθώς πρόθεση είναι να μετατραπεί η αναμέτρηση σε γιορτή. Φυσικά και οι παίκτες δεν θα χάσουν την ευκαιρία για να κάνουν το γύρο του θριάμβου και να χαιρετήσουν τον κόσμο, τον οποίο πλέον θα περιμένουν στον τελικό του κυπέλλου.

Παροξυσμός και στην Αυστραλία

Στο μετξύ, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αυστραλία, όπου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στη Μελβούρνη την Βίκτορι. Οι διοργανωτές της αναμέτρησης θεωρούν σίγουρη την επιτυχία της, καθώς οι ομογενείς έχουν ξεσηκωθεί και περιμένουν πως και πως την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα τα εισιτήρια της αναμέτρησης παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση, καθώς σχεδόν όλος ο  ελληνικός πληθυσμός της Μελβούρνης θέλει να βρεθεί στο στάδιο που θα γίνει το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ο Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει για αγώνα στην Αυστραλία και όπως είναι φυσικό για τους φίλους του εκεί πρόκειται για μία ιστορική αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.