«Ευχαριστώ» στον κόσμο από Πανιώνιο

Τους φίλους του Πανιωνίου και πιο συγκεκριμένα τους οργανωμένους οπαδούς ευχαρίστησε η κυανέρυθρη ΠΑΕ για την παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τους φίλους του Πανιωνίου και πιο συγκεκριμένα τους οργανωμένους οπαδούς ευχαρίστησε η κυανέρυθρη ΠΑΕ για την παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο και ειδικά στους «Πάνθηρες», για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η συμπαράστασή τους στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος αυτού, απέδειξε ότι στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε γιορτή.

Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον, ακόμα περισσότερα μέλη της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να στηριχθούν τόσο οι προσπάθειες της διοίκησης για την εξυγίανση της ομάδας και την επαναφορά της στο επίπεδο που της αρμόζει, όσο και οι προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στον βαθμολογικό πίνακα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.