Ξεκαθαρίζει σύντομα του Κατελάρη

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φάνου Κατελάρη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας θα πάρει την τελική της απόφαση για το μέλλον του παίκτη.
22/06/2019 • 11:10
Ο Φάνος Κατελάρης
  • shares
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φάνου Κατελάρη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας θα πάρει την τελική της απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Οι “πράσινοι” προσφέρουν μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη στην κυπριακή ομάδα, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρει εκατό χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου μέσου.

Η διοίκηση της Ομόνοιας προτιμάει να παραχωρήσει τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ και ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της Ομόνοιας θα κάνουν μια ακόμα προσπάθεια, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη και να παραμείνει κάτοικος Λευκωσίας και την επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει την οριστική απάντηση της κυπριακής ομάδας στην πρόταση που έχει καταθέσει. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, 15:00

Live
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One