Μιχάι: “Δεν γνωρίζω κάτι...”

Ο Ενέα Μιχάι τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του και πως το θέμα χειρίζεται ο μάνατζέρ του.
22/06/2019 • 09:28
Ο Ενέα Μιχάι
  • shares
Ο Ενέα Μιχάι τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του και πως το θέμα χειρίζεται ο μάνατζέρ του. Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού χαρακτήρισε τους νταμπλούχους Ελλάδος ως μια μεγάλη ομάδα. Ο Μιχάι μίλησε στην εφημερίδα “Live Sport”. Αναλυτικά:

Ενέα, γράφεται ότι έκλεισες στον ΠΑΟΚ… 

«Δεν γνωρίζω κάτι. Ασχολείται ο μάνατζέρ μου με αυτά, κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό, οπότε έχουμε καιρό να επικοινωνήσουμε. Αυτός θα με ενημερώσει για τις εξελίξεις που σχετίζονται με τη μεταγραφή μου». 

Πότε βλέπεις να ξεκαθαρίσει το θέμα; 

«Περιμένω να επιστρέψει ο μάνατζέρ μου. Είναι στην Αγγλία, όπως σας είπα, αυτή τη στιγμή, όπου χειρίζεται μία μεταγραφή ενός άλλου παίκτη και κανονίζει εκεί τα διαδικαστικά. Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει πιστεύω, αλλά δεν γνωρίζω κάτι άλλο». 

Όπως και να έχει, μια μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ θα σε ενδιέφερε; 

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι πρωταθλητής και κυπελλούχος, εννοείται ότι θα με ενδιέφερε, αλλά δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..