Παπαγιάννης: «Μόνο νίκη με τη Μάλαγα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μάλαγα είναι η νίκη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μάλαγα είναι η νίκη. Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στην εμφάνισή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στην έως τώρα παρουσία του στο «τριφύλλι». Ο Παπαγιάννης μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά δήλωσε:

Για στην ευκαιρία που πήρε και αξιοποίησε κόντρα στην ΑΕΚ: «Εγώ δίνω το 100% από την αρχή. Πάντα κοιτάμε πρώτα την άμυνα, όπως και όλη η ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά ενός μικρού παίκτη. Κάνουμε ατομικές προπονήσεις με όλους τους προπονητές και όταν μου πει ο κόουτς να μπω, δίνω το 100% για να δείξω σε εκείνον, τους συμπαίκτες μου και στον εαυτό μου ότι είμαι έτοιμος να παίξω. Πρώτα απ’ όλους αυτοπεποίθηση μού δίνει ο εαυτός μου, από εκεί και πέρα όμως και οι συμπαίκτες με τον προπονητή μου, γιατί με εμπιστεύονται κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο». 

Για στη νίκη επί της ΑΕΚ: «Το καλό είναι πως η χρονιά άρχισε θετικά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Όταν σφίξαμε την άμυνά μας πίσω, βγήκαν τα καλάθια και στην επίθεση. Βάλαμε κάποια σουτ, αλλά παίξαμε με πάθος και πήραμε τη νίκη». 

Για στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Το να βλέπεις το ΟΑΚΑ με κόσμο της αντίπαλης ομάδας, ενώ έχουμε συνηθίσει αλλιώς, είναι διαφορετικό. Δεν μας ένοιαζε αυτό, είμαστε Παναθηναϊκός, κοιτάξαμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και κάναμε». 

Για στην παρουσία του Διαμαντίδη: «Ο Διαμαντίδης είναι ένα είδωλο. Εμείς οι μικροί τον σεβόμαστε πάρα πολύ, ό,τι λέει κατευθείαν θα το κάνουμε, η παρουσία του στο γήπεδο είναι κάτι διαφορετικό. Ακόμη κι αν δεν σκοράρει, ξέρει να βγάλει την πάσα, να βοηθήσει στην άμυνα, γιατί έχει την εμπειρία». 

Για στο ματς της Παρασκευής με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ: «Αρχίσαμε καλά το 2016, αλλά τώρα κοιτάμε τη Μάλαγα. Χάσαμε από τη Φενέρ και μας πείσμωσε ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Θέλουμε να τα καταφέρουμε την Παρασκευή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.