Καταθέτει πρόταση η Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ, η οποία θα αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ, η οποία θα αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να εντάξουν τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό στο έμψυχο δυναμικό τους. 

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μακ είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, αυξάνοντας το συγκεκριμένο ποσό. Τα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρότασή της και πως ελπίζει πως θα γίνει αποδεκτή από τον «Δικέφαλο» του Βορρά. 

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ξεχωρίζει πως δεν έχει καμία πρόταση για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, ενώ εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη τη δεδομένη χρονική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.