Δύσκολα για αδειοδότηση ο Πανιώνιος!

Εξαιρετικά δυσοίωνο φαντάζει τούτη τη στιγμή το μέλλον του Πανιωνίου. Τα οικονομικά εμπόδια φαίνονται πως είναι αξεπέραστα και όπως όλα δείχνουν η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικά δυσοίωνο φαντάζει τούτη τη στιγμή το μέλλον του Πανιωνίου. Τα οικονομικά εμπόδια φαίνονται πως είναι αξεπέραστα και όπως όλα δείχνουν η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.
 
Οι «κυανέρυθροι» κατέθεσαν τον φάκελό τους, από τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, λείπουν αρκετά έγγραφα, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.
 
Έτσι, ο Πανιώνιος δεν θα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές Ελλήνων ή ξένων παικτών άνω των 22 χρόνων και θα πρέπει να στραφεί για μία ακόμα φορά στις Ακαδημίες του ή σε Έλληνες παίκτες ηλικίας έως 22 χρόνων.
 
Ο. βραχνάς της Εφορίας αποδείχθηκε αξεπέραστος σκόπελος για τους διοικούντες τον Πανιώνιο, καθώς δεν μπόρεσαν να βρεθούν οι 320.000 ευρώ που απαιτούνταν για να μπορέσει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.
 
Και μέσα σε όλα αυτά η διοίκηση του Πανιωνίου καλείται να βρει ακόμα ένα ποσό, γύρω στις 200.000 ευρώ, που πρέπει να καταβληθούν σύντομα για τη χρησιμοποίηση του «Απήλιον», το οποίο ανήκει στον πρώην μεγαλομέτοχο, Κωνσταντίνο Τσακίρη.
 
Μάλιστα, κύκλοι της ΠΑΕ Πανιώνιος επανέλαβαν για μία ακόμα φορά ότι το «Απήλιον» είναι ασύμφορο οικονομικά, καθώς κοστίζει ετησίως 460.000 ευρώ και σκέφτονται, ξανά, την αποχώρηση από το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Ήδη,  εξετάζουν διάφορες, πιο συμφέρουσες οικονομικά, λύσεις.
 
Ωστόσο, αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ΔΣ της ΠΑΕ να αποχωρήσουν και έτσι ο Πανιώνιος να μπει σε νέες περιπέτειες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.