Σε αναμονή Σίλβα ο ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να καταφθάσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τους "ασπρόμαυρους"
19/06/2019 • 12:10
Ο Ίσμαελ Σίλβα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ
  • shares
Σε αναμονή της άφιξης του Ίσμαελ Σίλβα τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε διακοπές αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του. Όπως είναι γνωστό, τα έχει βρει σε όλα με τους "ασπρόμαυρους" για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, ενώ ο "Δικέφαλος" έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία και με την Αχμάτ Γκρόζνι, στην οποία ανήκει.

Αυτό που μένει, είναι ο ίδιος ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα είναι καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Αυτό αναμένεται ότι θα συμβεί ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη