Ενίσχυση και από τις ακαδημίες για την Ξάνθη

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους θα κάνουν δύο παιδιά από τις ακαδημίες της Ξάνθης, καθώς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Ο λόγος για τους Γιάννη Λεωντσάκο και Δημοσθένη Τενεκέ.
18/06/2019 • 20:46
Δύο παίκτες από την ακαδημία θ` αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα
  • shares
Το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους θα κάνουν δύο παιδιά από τις ακαδημίες της Ξάνθης, καθώς από τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Γιάννη Λεωντσάκο και Δημοσθένη Τενεκέ. Αμφότεροι είναι γεννημένοι το 2001 και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. 
Η Ξάνθη, βασίζεται αρκετά στις ακαδημίες τις και προωθεί παιδιά από αυτές. Τελευταίος παίκτης που προήλθε από τις ακαδημίες της και ξεχώρισε ήταν ο Μελιόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

 O A.O. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. αποφάσισε να εντάξει τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Λεωντσάκο και Δημοσθένη Τενεκέ που προέρχονται από την Ακαδημία της, στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας μαζί τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Ο Γιάννης Λεωντσάκος


Ο Δημοσθένης Τενεκές 

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/07/2019 • 07:03

"Πληρώνουν" καλά τα γκολ των αουτσάϊντερ σε Βελιγράδι, Βουδαπέστη και Σκωτία

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Φερενσβάρος είναι τα φαβορί για την νίκη στις έδρες τους με τα γκολ των φιλοξενούμενων να "αξίζουν" πολλά σε στοιχηματικό επίπεδο. Πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι περιμένουμε στη Λευκορωσία ενώ στο Λιγκ καπ Σκωτίας και πάλι οι καλές τιμές έρχονται από τα αουτσάίντερ