Η συγγνώμη για το βασανισμό σκύλου -«Ατυχές περιστατικό, ζητάμε την κατανόησή σας»

Δεν καταλαγιάζει η οργή που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το βίντεο που δείχνει δυο οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο.

Δεν καταλαγιάζει η οργή που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το βίντεο που δείχνει δυο οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο.

«Ζητάμε συγγνώμη. Δεν είχαν καμία πρόθεση για κακοποίηση. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Βεβαίως και είμαστε στεναχωρημένοι. Το παιδί μου είναι στενοχωρημένο και ζητά συγγνώμη και αυτό, όπως και εμείς, η οικογένεια», δήλωσε η μητέρα ενός εκ των δύο στρατιωτών στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Από την πλευρά του, θείος ενός στρατιώτη που καταγράφεται στο βίντεο σημείωσε στην ίδια εκπομπή: «Έμεινα άφωνος. Το παιδί αυτό δεν είχε δείξει ποτέ στοιχεία βίας κατά των ζώων. Μάλιστα, είχε σκυλιά στο σπίτι. Πιστεύω ότι ή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή παρασύρθηκε ο ένας από τον άλλον, έκαναν πλάκα, το έκαναν αφελέστατα, χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν… Συγκλονιστήκαμε. Υπάρχουν πάντα ανεγκέφαλοι, αλλά τέτοια περιστατικά δεν είχαμε ποτέ».

Νωρίτερα, οι δύο οπλίτες, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, είχαν εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν: «Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων».

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.