Πληρώνει για να μην υπάρξει πρόβλημα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να καταβάλει τις προσεχείς ημέρες τη δόση του Φεβρουαρίου στους ξένους παίκτες της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος προσφυγής.
18/06/2019 • 09:11
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να καταβάλει τις προσεχείς ημέρες τη δόση του Φεβρουαρίου στους ξένους παίκτες της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος προσφυγής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θα εξοφλήσουν τη συγκεκριμένη δόση στους ξένους παίκτες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Έλληνες παίκτες.

Στους ποδοσφαιριστές είχε καταβληθεί σχεδόν η μισή δόση του Φεβρουαρίου και τους είχε τονιστεί πως τα υπόλοιπα χρήματα θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Μπροστά στον κίνδυνο κάποιας προσφυγής, που θα φέρει μεγαλύτερα προβλήματα στο “τριφύλλι”, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να εξοφλήσει τους ξένους παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει  η καταβολή του υπολοίπου της δόσης και στους Έλληνες παίκτες της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ