Πληρώνει για να μην υπάρξει πρόβλημα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να καταβάλει τις προσεχείς ημέρες τη δόση του Φεβρουαρίου στους ξένους παίκτες της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος προσφυγής.
18/06/2019 • 09:11
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να καταβάλει τις προσεχείς ημέρες τη δόση του Φεβρουαρίου στους ξένους παίκτες της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος προσφυγής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θα εξοφλήσουν τη συγκεκριμένη δόση στους ξένους παίκτες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Έλληνες παίκτες.

Στους ποδοσφαιριστές είχε καταβληθεί σχεδόν η μισή δόση του Φεβρουαρίου και τους είχε τονιστεί πως τα υπόλοιπα χρήματα θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Μπροστά στον κίνδυνο κάποιας προσφυγής, που θα φέρει μεγαλύτερα προβλήματα στο “τριφύλλι”, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να εξοφλήσει τους ξένους παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει  η καταβολή του υπολοίπου της δόσης και στους Έλληνες παίκτες της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..