Παρουσία των FIFA και UEFA η συνεδρίαση της λίγκας

Οι Φούσεκ και Χούμπελ αναμένεται να δώσουν το “παρών” στη συνεδρίαση της λίγκας την Τρίτη, στην οποία αναμένεται να αναφερθούν στο θέμα του Περέιρα, αλλά και στα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
18/06/2019 • 08:40
Τα γραφεία της Super League
  • shares
Οι Φούσεκ και Χούμπελ αναμένεται να δώσουν το “παρών” στη συνεδρίαση της λίγκας την Τρίτη, στην οποία αναμένεται να αναφερθούν στο θέμα του Περέιρα, αλλά και στα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο εκπρόσωποι των FIFA και UEFA θα ανακοινώσουν την απόφασή τους για την παραμονή του Πορτογάλου στην ΚΕΔ, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πως δε θα δεχτούν ενστάσεις από τις ομάδες που διαφωνούν.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 24 Αυγούστου. Επίσης, οι ομάδες της λίγκας αναμένεται να αποφασίσουν τον απευθείας υποβιβασμό μόνο της τελευταίας ομάδας του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα τερματίσει στην έβδομη θέση των play out αναμένεται να δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της δεύτερης κατηγορίας, για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αποφασιστεί η στάση των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, στο συγκεκριμένο θέμα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε