Νέες επαφές για τον Βοτανικό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να έχει νέες επαφές το προσεχές χρονικό διάστημα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
18/06/2019 • 07:28
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
  • shares
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να έχει νέες επαφές το προσεχές χρονικό διάστημα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ αναμένεται να συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, προκειμένου να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον Γιαννακόπουλο είναι και το θέμα του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, το οποίο επιθυμεί να κατασκευαστεί μαζί με το ποδοσφαιρικό γήπεδο, είτε στο οικόπεδο που είναι προγραμματισμένο να κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο, είτε σε διπλανό οικόπεδο. Στόχος του Γιαννακόπουλου είναι να πάρει την έγκριση και της Νέας Δημοκρατίας για τα σχέδιά του για τον Βοτανικό, μετά την έγκριση που πήρε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, μετά τις βουλευτικές εκλογές. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη