Αγώνας ταχύτητας για τη σωτηρία

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναμένεται να τρέξουν τις εξελίξεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας και από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να συνδράμει οικονομικά.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναμένεται να τρέξουν τις εξελίξεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας και από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να συνδράμει οικονομικά. Μετά την απόφαση της Super League για τη διατήρηση της ποινής του υποβιβασμού στις ομάδες, που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση για τη νέα σεζόν, οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως δεν έχουν άλλα περιθώρια και πως θα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν προχωρήσει σε νέους διακανονισμούς, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ποσό που χρειάζονται οι «πράσινοι», έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη του «τριφυλλιού» φτάνουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα καλυφθεί άμεσα από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο. 

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να αλλάξει ο σχετικός κανονισμός μέσω της ΕΠΟ, όμως αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή που η λίγκα πήρε διαφορετική απόφαση. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την πλευρά Αλαφούζου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει τις επαφές με τους παίκτες και τους προπονητές, στους οποίους οφείλονται χρήματα, προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να υπογράψουν νέους διακανονισμούς.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.