Επιμένουν για τον Φορτούνη οι Τούρκοι

Η Μπεσίκτας φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο τουρκικός Τύπος επιμένει πως θα υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Η Μπεσίκτας φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο τουρκικός Τύπος επιμένει πως θα υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Bien Sports», η τουρκική ομάδα αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Ταλίσκα και φέρεται ο Κώστας Φορτούνης να είναι η πρώτη επιλογή. 

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του Ταλίσκα από την Μπενφίκα και στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν με τα διπλάσια χρήματα από αυτά που θα δαπανήσουν. Συγκεκριμένα, η ρήτρα του Βραζιλιάνου είναι 21 εκατομμύρια ευρώ. Ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Χατέμ Μπεν Αρφά, για την αντικατάσταση του Φορτούνη, αν τελικά αυτός συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας. 

Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τη Μαρσέιγ να παρακολουθεί τον διεθνή Έλληνα παίκτη τις τελευταίες ημέρες και να στέλνει άνθρωπο στη Ζυρίχη, για να τον παρακολουθήσει στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής με την Αίγυπτο. Δεν αποκλείεται να κινηθεί και η γαλλική ομάδα για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού το προσεχές καλοκαίρι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.