"Τα κομμάτια του στεγάστρου περιμένουν να πάρουν τη θέση τους" (pics)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα κομμάτια του στεγάστρου που έχουν συναρμολογηθεί εντός γηπέδου και περιμένουν να πάρουν τη θέση τους στον… ουρανό της Αγιά Σοφιάς.
0
Γιώργος Βασιλείου
17/06/2019 • 17:00
"Τα κομμάτια του στεγάστρου περιμένουν να πάρουν τη θέση τους"
  • shares
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά την ανάρτηση για το στήσιμο του γερανού που πλέον είναι έτοιμος να λειτουργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε «τα τεράστια κομμάτια του στεγάστρου που έχουν συναρμολογηθεί εντός γηπέδου και περιμένουν να πάρουν τη θέση τους στον… ουρανό της Αγιά Σοφιάς με τους Πύργους να είναι πλέον στημένοι για να συνδράμουν στην τοποθέτηση…», όπως ανέφερε στην σχετική ανάρτηση.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 
"Τα τεράστια κομμάτια του στέγαστρου που έχουν συναρμολογηθεί εντός γηπέδου και περιμένουν να πάρουν τη θέση τους στον... ουρανό της Αγιά Σοφιάς με τους Πύργους να είναι πλέον στημένοι για να συνδράμουν στην τοποθέτηση... #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #agiasofia #neafiladelfia #weareback".


Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε