"Φρένο" για Γιέφτοβιτς ο Άρης

Οι "κίτρινοι" αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται να τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν
16/06/2019 • 18:31
Ο Μίλαν Γέφτοβιτς ήταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη, όμως, οι "κίτρινοι" δείχνουν να εγκαταλείπουν την υπόθεση
  • shares
Ο Μίλαν Γιέφτοβιτς απασχόλησε έντονα τον Άρη εδώ και πολλές ημέρες, καθώς τον είχε ψηλά στη μεταγραφική του λίστα. Έγιναν διαπραγματεύσεις, η υπόθεση προχώρησε, όμως, φαίνεται ότι τελικώς ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει τον παίκτη άλλη μία σεζόν. Έτσι, οι "κίτρινοι" φρενάρουν την υπόθεση και στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν σήμερα (16/6) οι διοικούντες το σύλλογο, δεν έχει νόημα να επιμένουν για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, τη στιγμή που η ομάδα στην οποία ανήκει δείχνει να τον υπολογίζει. Αν κι εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα, τότε ενδέχεται να επανέλθουν οι "κίτρινοι". Εφόσον, φυσικά, δεν συμφωνήσουν με άλλον παίκτη για τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..