Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι ήταν καλύτερος»

Ο Ροναλντίνιο Γκαούτσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, υπογραμμίζοντας πως πάντα ήταν καλύτερος από τον ίδιο.

Ο Ροναλντίνιο Γκαούτσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, υπογραμμίζοντας πως πάντα ήταν καλύτερος από τον ίδιο. Παράλληλα, ο παλαίμαχος πλέον Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Μίλαν, καθώς επίσης και για τη σχέση του με τον Μέσι, στα πρώτα βήματα του Αργεντινού στους «μπλαουγκράνα».

Αρχικά, ο Ροναλντίνιο δήλωσε για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα: «Ήταν εύκολο για μένα να φύγω, ήταν η ώρα μου. Ήθελα να ακολουθήσω τον προπονητή μου, Φρανκ Ράικαρντ ο οποίος μου έλεγε σπουδαία πράγματα για τη Μίλαν. Είχα και άλλες επιλογές, αλλά ήθελα να πάω στη Μίλαν».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δήλωσε για τον Λιονέλ Μέσι: «Όσα λέγονταν για τον Μέσι, δεν ήταν αλήθεια, μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Πάντα προσπαθούσα να ασκώ θετική επιρροή πάνω του. Στην πραγματικότητα προσπαθούσα να τον βοηθήσω, όπως έκανε ο Ρονάλντο σε μένα. Ο Ρονάλντο με αγκάλιασε και ήθελα να κάνω το ίδιο στον Λίο». 

Τέλος, ο Ροναλντίνιο συμπλήρωσε: «Ο Μέσι ήταν πάντα πολύ ντροπαλός, αλλά πάντα ένας φανταστικός παίκτης. Από τότε ήξερα πως ήταν ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής από εμένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.