Εποικοδομητικό το "ασπρόμαυρο" ιατρικό συνέδριο

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις κατά τη δεύτερη μέρα του Groin Pain in Football, που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
15/06/2019 • 00:05
Εποικοδομητικό το ιατρικό συνέδριο, που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
  • shares
Μία ακόμα εποικοδομητική μέρα γεμάτη ανταλλαγή απόψεων, με στόχο τη βελτίωση του ίδιου του ποδοσφαίρου ήταν η Παρασκευή (14/6), καθώς στο ιατρικό συνέδριο Groin Pain in Football | From A-Z που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τους τραυματισμούς των αθλητών.

Από τη στιγμή που η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη μελέτη του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, την Παρασκευή (14/6) οι σύνεδροι ασχολήθηκαν με την αντιμετώπιση του προβλήματος και την επανένταξη του αθλητή σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων επιστημόνων του χώρου.

Το Groin Pain in Football | A-Z αφήνει το Σάββατο (15/6) το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και η δράση μεταφέρεται στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, για ένα workshop, το οποίο ουσιαστικά θα περιλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές των όσων συζητήθηκαν, με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου σε ρόλο οικοδεσπότη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.