Αρης: Μαντσίνι, ο εκλεκτός

Οι Κίτρινοι βάζουν τον 23χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό σε πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος σε σχέση με Γέφτοβιτς και Φιλιποτό.
Γιάννης Πάγκος
14/06/2019 • 13:53
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι
  • shares
Ο Αρης αναζητά τον παίκτη για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αρκετά ονόματα είναι στη σχετική λίστα αλλά φαίνεται ότι -πλέον- το προβάδισμα το παίρνει για τα καλά ο Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος πάντως μπορεί να κινηθεί αρκετά και πιο εσωτερικά. Δεν είναι παίκτης που θα μείνει μόνο στη γραμμή. 
Ο 23χρονος Αργεντινός ανήκει στην Μπορντό και με αυτή γίνονται οι συζητήσεις. Στην πρώτη ομάδα της Μπορντό δεν έχει παίξει αλλά έχει κάνει δύο περιόδους δανεισμού (γεμάτες σεζόν στη Β' Γαλλίας) σε Τρουά και Οσέρ. 
Είναι δεξιοπόδαρος και στο Πρωτάθλημα με Τρουά έχει κάνει 26 παιχνίδια και 4 γκολ και (την προηγούμενη σεζόν) με Οσέρ έκανε 36 παιχνίδια και 4 γκολ. 
Ο Μαντσίνι φαίνεται ότι παίρνει προβάδισμα από τον Γέφτοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και τον Φιλιποτό, του Γάλλου που και αυτός την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στην Οσέρ.
Για τον Μαντσίνι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη γαλλική ομάδα της Β' Γαλλίας αλλά και από την Αγγλία, από ομάδα της Championship. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11