Ματέο Γκαρσία για Μεξικό! (pic)

Ενα ακόμη δημοσίευμα για τον Αργεντινό της Λας Πάλμας που έπαιξε στον Αρη την προηγούμενη σεζόν-"Προτιμά να παίξει στο Μεξικό", γράφει ενώ αναφέρει και για προσφορά του ΠΑΟΚ.
Γιάννης Πάγκος
14/06/2019 • 13:44
Ο Ματέο Γκαρσία
  • shares
Ενα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί στη μετεγγραφολογία γύρω από τον Ματέο Γκαρσία, τον Αργεντινό που ανήκει στη Λας Πάλμας και έπαιξε στον Αρη την προηγούμενη σεζόν. 
Αυτή τη φορά πάντως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα www.cope.es (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα) βάζει καινούρια δεδομένα στην ιστορία καθώς είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι ο Αργεντινός προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό. 
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει πρόταση και από τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας για τον παίκτη είναι (στην αρχή των διαπραγματεύσεων) στα 3 εκ. ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.