Λουτσέσκου: «Θέλουμε ακόμα περισσότερα»

Η κατάκτηση του νταμπλ ...άνοιξε την όρεξη του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε στους συμπατριώτες του.
14/06/2019 • 11:23
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
  • shares
Η κατάκτηση του νταμπλ ...άνοιξε την όρεξη του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε στους συμπατριώτες του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε κανάλι της Ρουμανίας και τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά τη νέα σεζόν. Αναλυτικά:

Για τις πρώτες μέρες του στον ΠΑΟΚ:
«Όταν έφτασα εκεί, οι άνθρωποι δεν ήταν και πολύ χαρούμενοι μαζί μου. Γιατί όταν ήμουν στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε πάντα απέναντί μας. Οι οπαδοί με έβλεπαν ως αντίπαλο. Έπρεπε όλη την ώρα να παλεύουμε, να δείξουμε πως έχουμε μια καλή ομάδα που αποδίδει. Τώρα είμαι χαρούμενος. Μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι με σέβονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την κατάκτηση του νταμπλ
: «Είχαμε μια καλή απόδοση και η ομάδα δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Ονειρευόμουν συνέχεια τη στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος με αυτήν την ομάδα. Ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση, ήθελα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι μου, να είμαι μόνος και να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Απλά χαρούμενος».

Για την επόμενη σεζόν:
«Τώρα δεν νιώθω πως είμαι σε διακοπές γιατί μετά από μια τέτοια σεζόν όλοι νομίζουν πως ξέρουν ποδόσφαιρο, θέλουν να πουν την γνώμη τους και τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι εύκολα. Θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα και περισσότερα. Είναι φυσιολογικό. Έχω ισχυρό κίνητρο και γι΄αυτό θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά την στρατηγική μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή».
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11