Πονάει ο Κότνικ

Η διακοπή ήταν σίγουρα ευεργετική για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι πήραν πολύτιμες ανάσες, όμως δυστυχώς για τον Μιχάλη Γρηγορίου τα προβλήματα αντί να μειωθούν έγιναν περισσότερα.

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες και τον Πανιώνιο μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες. Η διακοπή ήταν σίγουρα ευεργετική για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι πήραν πολύτιμες ανάσες, όμως δυστυχώς για τον Μιχάλη Γρηγορίου τα προβλήματα αντί να μειωθούν έγιναν περισσότερα. 

Ο αγώνας με την Ξάνθη το μεσημέρι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Ιστορικό στη «μάχη» για την 5η θέση. Σ’ αυτό το ματς ο 44χρονος τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βαλεντίνο Βλάχο και Λάζαρο Λάμπρου. Δηλαδή δύο παίκτες που έχουν από τρεις ασίστ ο καθένας, ενώ ο Λάμπρου έχει σημειώσει και πέντε γκολ.

Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες έχει να κάνει με τον Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί με τους υπόλοιπους και τον Μιχάλη Γρηγορίου να τον περιμένει την Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς. 

Δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το Κυριακάτικο ματς, από το οποίο θα λείψει σίγουρα ο Τασουλής, ο ανέτοιμος Ουάσινγκτον και ο άτυχος Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. 

Λογικά στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Νόβακ που χρησιμοποιήθηκε στα πρόσφατα φιλικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.