Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Ζοσουέ

Η O'Jogo βάζει στο παιχνίδι απόκτησης του 28χρονου μέσου, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
13/06/2019 • 14:52
Ζοσουέ για Ολυμπιακό και ΑΕΚ
  • shares
Ο Ζοσουέ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την τουρκική Ακίρσαρσπορ και θα διαπραγματευτεί ως ελεύθερος το νέο του συμβόλαιο. Αυτόματα στο παιχνίδι απόκτησης του 28χρονου Πορτογάλου, μπαίνουν αρεκτοί σύλλογοι και σύμφωνα με την "O' Jogo", Ολυμπιακός και ΑΕΚ, είναι δύο απ' αυτούς. 

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που τον συνδέδεαν με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάποια συμφωνία.

Το γεγονός της παρουσίας Πορτογάλων τεχνικών στους πάγκους Ολυμπιακού και ΑΕΚ, είναι σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα, σημαντικός παράγοντας για την προσέγγιση του Ζοσουέ. 

O συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε αλλεπάλληλους δανεισμούς από την Πόρτο σε τουρκικούς συλλόγους, πριν αποκτηθεί διαδοχικά από Οσμανλίσπορ και Ακίρσαρσπορ.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης