Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Ζοσουέ

Η O'Jogo βάζει στο παιχνίδι απόκτησης του 28χρονου μέσου, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
13/06/2019 • 14:52
Ζοσουέ για Ολυμπιακό και ΑΕΚ
  • shares
Ο Ζοσουέ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την τουρκική Ακίρσαρσπορ και θα διαπραγματευτεί ως ελεύθερος το νέο του συμβόλαιο. Αυτόματα στο παιχνίδι απόκτησης του 28χρονου Πορτογάλου, μπαίνουν αρεκτοί σύλλογοι και σύμφωνα με την "O' Jogo", Ολυμπιακός και ΑΕΚ, είναι δύο απ' αυτούς. 

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που τον συνδέδεαν με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάποια συμφωνία.

Το γεγονός της παρουσίας Πορτογάλων τεχνικών στους πάγκους Ολυμπιακού και ΑΕΚ, είναι σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα, σημαντικός παράγοντας για την προσέγγιση του Ζοσουέ. 

O συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε αλλεπάλληλους δανεισμούς από την Πόρτο σε τουρκικούς συλλόγους, πριν αποκτηθεί διαδοχικά από Οσμανλίσπορ και Ακίρσαρσπορ.  
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα