"Φουλ" δουλειά ο Αναστασίου

Από τη στιγμή που γύρισε από το Άμστερνταμ ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας περιόδου.
13/06/2019 • 04:17
Ο Γιάννης Αναστασίου
  • shares
Ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις και την επόμενη περίοδο στη Super League, ωστόσο πρώτος στόχος είναι η είσοδος για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League. Στόχος ιδιαίτερα δύσκολος αλλά οι Περιστεριώτες είναι διατεθειμένοι να τον παλέψουν.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε δόθηκε το τιμόνι στον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος έχει ήδη σηκώσει μανίκια και δουλεύει νυχθημερόν πάνω στον καταρτισμό του ρόστερ της νέας περιόδου. Οι ελλείψεις στην ομάδα έχουν διαπιστωθεί από κοινού με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, ενώ έχουν γίνει ήδη και κάποιες διεργασίες για πάικτες που δεν υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός όπως είναι ο Μούγιακιτς.

Μετά την πρώτη προσθήκη του Πέτρου Γιακουμάκη αναμένονται κι άλλες προσθήκες για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάνει τις εισηγήσεις του και ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές. Τα πρώτα ονόματα που έχουν απασχολήσει την ομάδα είναι αυτά των Χατζιησαΐα και Χαρίση και το τί μέλλει γενέσθαι με τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Χαντάκιας είναι στους παίκτες που είναι στα υπόψιν.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 19:30

Live
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα