Γεμάτο συναίσθημα το "ευχαριστώ" του Παυλίδη

Ο 28χρονος μέσος λίγο μετά την ανακοίνωση του Αρη για τη λύση της συνεργασίας μοιράστηκε τα δικά του συναισθήματα μέσω των social media-"Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα", έγραψε μεταξύ άλλων.
12/06/2019 • 21:29
Ο Μπάμπης Παυλίδης
  • shares
Λίγο μετά την ανακοίνωση του Αρη για τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Παυλίδη (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) ο 28χρονος μέσος μοιράστηκε -μέσω των social media- το δικό του "ευχαριστώ" για αυτά τα χρόνια συνεργασίας. Και τα όσα έγραψε ήταν γεμάτα συναίσθημα. 
"Πριν τέσσερα χρόνια ήρθα ξένος και βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Και όπως όλες οι οικογένειες, ζήσαμε καλές και άσχημες στιγμές. Τις ζήσαμε όμως μαζί και ήταν τιμή μου που έβαλα ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση. Δεν έκρυψα ποτέ τα αισθήματα μου για την ομάδα.
Και δεν θα τα κρύψω ούτε τώρα, που η επόμενη μέρα θα μας βρει να ακολουθούμε χωριστούς δρόμους. Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα. Επιβράβευση για την προσπάθεια μου και απάντηση σε αυτούς που ίσως να μην με πίστεψαν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ μπροστά σας και καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να δούμε τον Άρη όπως τον θέλουμε.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας από εσάς. 
Μπάμπης Παυλίδης".
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο