Κατσαρής: "Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο, το γήπεδο"

Τι είπε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.
12/06/2019 • 20:45
Ο Θανάσης Κατσαρής στη γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ
  • shares
Στη γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ (σχετική φωτό) ο Θανάσης Κατσαρής αναφέρθηκε (12/6), εκτός όλων των άλλων και στη Νέα Τούμπα. 
Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ είπε: "Σήμερα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλούχοι και δεν μας το στερεί αυτό κανένας. Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο το γήπεδο. Εχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε όπως και από την Περιφέρεια. Πρέπει να "τρέξουν" πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και τον Δήμαρχο στο πλευρό μας". 
Είπε ακόμη: "Θα μιλήσω για το πότε όταν ξεπεράσουμε τα διαδικαστικά. Αν τελειώσουν πριν το τέλος του έτους μετά είναι θέμα χρημάτων που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο. Τότε μπορούμε να μιλάμε για υλοποίηση του έργου σε λιγότερο από δύο χρόνια". 
Πρόσθεσε: "Είμαστε πλέον νταμπλούχοι και επειδή το ποδόσφαιρο κουνάει όλα τα νήματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τον Ιβάν Σαββίδη και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, κυρίως τον φιλάθλων, να πάρει το νταμπλ φέτος. Κι ενώ θα έπρεπε να το γιορτάζουμε για 2η χρονιά. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος. Εύχομαι και το πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη".
Για το αν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια της Νέας Τούμπας είπε: «Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου».

Τι είπε για το μπάσκετ

Ο Κατσαρής αναφέρθηκε και στο μπάσκετ. Είπε: "Τα μηνύματα που δέχομαι, τόσο ανώνυμα, όσο και επώνυμα, είναι να κάνουμε κάτι για το μπάσκετ. Αν μπορούσα να κάνω κάτι σαν Κατσαρής, σαν διοίκηση Ερασιτέχνη θα το έκανα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί".
Πρόσθεσε: "Μέχρι πριν 15 μέρες δεν υπήρχε κανένας. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος (σ.σ.: αναφέρεται στον κ.Καραμάνο), έκανα μια συνάντηση μαζί του, ακούσαμε το σκεπτικό του, ζήτησε κάποια στοιχεία και περιμένουμε. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν χρειαστεί να μαζευτούμε, όπως κάναμε στο παρελθόν, για να πούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας για να βοηθήσει. Το εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο, αλλά αν δεν ευοδωθεί, πρέπει άμεσα, ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, να γίνει μια συνάντηση επώνυμων παραγόντων, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε".
Είπε ακόμη: "Με ενδιαφέρει πολύ το μπάσκετ, ξέρετε ότι ήμουν πολύ κοντά για πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε αυτήν τη συνάντηση άμεσα, για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα που λέγεται μπάσκετ".
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο