Μιλάει για όλα ο Κούγιας

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας.
12/06/2019 • 15:06
Ο Αλέξης Κούγιας
  • shares
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναφερθεί μεταξύ άλλων στο ιδιοκτησιακό και στο γηπεδικό θέμα, στις σχέσεις των "Βυσσινί" με τους οργανωμένους, στα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, αλλά και στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ και την προοπτική της. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Επειδή υπήρξαν παρερμηνείες της ανακοινώσεως που αφορά την αυριανή συνέντευξη στις 13:00  στο Επιμελητήριο του κ. Κούγια και των μελών του ΔΣ της ΑΕΛ, τα θέματα είναι τα εξής:

1. Ιδιοκτησιακό

2. Γηπεδικό - μόνιμη έδρα της ΑΕΛ

3. Σχέσεις με οργανωμένους

4. AEL RADIO

5. Εισιτήρια διαρκείας

6. Τμήματα υποδομής Κ19-Κ17-Κ15 και ακαδημίες

7. Ερασιτεχνική ΑΕΛ και προοπτική της.

 

Δικαίωμα παρουσίας έχουν μόνο οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα διαπιστευτούν μέχρι αύριο το πρωί στις 11, είτε στα γραφεία της ΠΑΕ είτε μέσω email (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιοφωνικοί σταθμοί, sites) για να γίνει η κατάλληλη χωροταξική διαρύθμιση.

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις είτε στον κ. Κούγια είτε στα μέλη ΔΣ για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ΑΕΛ".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης