Θα είναι αυτή η νέα φανέλα του Ολυμπιακού; (pics)

Σε λογαριασμό στο twitter (groot) φαίνεται πως διέρρευσαν φωτογραφίες από τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού για την σεζόν 2019-20.
Διονύσης Στρούμπος
11/06/2019 • 13:49
Ερωτηματικό αποτελεί αν όντως θα είναι αυτές οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού;
  • shares

Σε λογαριασμό στο twitter (groot) φαίνεται πως διέρρευσαν φωτογραφίες από τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού για την σεζόν 2019-20.

Από τους ερυθρόλευκους, καθώς και από την εταιρεία που προμηθεύει την ομάδα με αθλητικό υλικό, δεν έχει υπάρξει κάποια διάψευση ή επιβεβαίωση, παρ' όλα αυτά όμως κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται όντως για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας του Πειραιά.


Η βασική φανέλα, με τις ρίγες έχει πλέον μία ιδιαιτερότητα, καθώς τις ρίγες διακοσμούν μικρά και πολλά κουτάκια. Φανέλα που έχει προκαλέσει ήδη πολλές συζητήσεις.

Η δεύτερη είναι μία λευκή με κόκκινες λεπτομέρειες και τα... κουτάκια σε μορφή σκιάς. Και τέλος η τρίτη εμφάνιση είναι στην ίδια λογική με τη δεύτερη αλλά όλη κόκκινη. Λεπτομέρεια που ξεχωρίζει κανείς είναι τα αστέρια στην άκρη από το μανίκι.

Δείτε τις τρεις (ανεπίσημες) εμφανίσεις:Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης