Κάνιας: "Το μυαλό μου είναι εδώ!"

Νέο μήνυμα μέσα στην ίδια ημέρα (10/6) από τον Ισπανό μέσο για παραμονή του στον ΠΑΟΚ, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
10/06/2019 • 22:34
Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δεν αποκλείεται σύντομα να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ
  • shares
Ημέρα... Χοσέ Κάνιας σήμερα (10/6) στον ΠΑΟΚ! Ο Ισπανός κλέβει την παράσταση, ανεβάζοντας και δεύτερο μήνυμα για παραμονή του στην ομάδα στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανε το μεσημέρι, το επανέλαβε το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ανάρτηση είχε φωτογραφία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που συνοδευόταν από το μήνυμα "PAME (δυνατά)!!". Κατέστη σαφές τι εννοεί. Το βραδινό μήνυμα είναι ακόμη πιο συγκεκριμένο. Έχει πανηγυρική φωτογραφία του με τη στολή του "Δικέφαλου" και το σχόλιο που τη συνοδεύει αναφέρει: "Το μυαλό μου είναι εδώ", με βελάκι να σημαδεύει το σήμα της ομάδας. Πιο σαφές δεν γίνεται τι θέλει ακριβώς να πει!

Ο ΠΑΟΚ και ο Ισπανός παίκτης είναι σε διαπραγμάτευση για την παραμονή του στην ομάδα εδώ και καιρό. Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, ούτε θετική, ούτε αρνητική. Οι σημερινές αναρτήσεις του Κάνιας, όμως, ίσως είναι προάγγελος εξελίξεων -και, μάλιστα, σύντομα.


Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11