Ο ΠΑΟΚ σβήνει τα γκράφιτι!

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ συνεργάζεται με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης για τον καθαρισμό μνημείων της πόλης από συνθήματα, που είναι γραμμένα πάνω σε αυτά
10/06/2019 • 19:13
Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα για τον καθαρισμό των συνθημάτων και των γκράφιτι από ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης
  • shares
Η ομάδα των Φίλων του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκη ζήτησε πριν λίγο καιρό τη συμβολή του ΠΑΟΚ στον καθαρισμό μνημείων της πόλης από συνθήματα και γκράφιτι. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανταποκρίθηκε στο αίτημα και θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια μέσω του "PAOK Action".

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της ομάδας των Φίλων του Ιστορικού Κέντρου, Άκης Λαζάρου, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί με την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Θεσσαλονίκης για την πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής ενέργειας. Οι "ασπρόμαυροι" μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, μάλιστα, θα αναλάβουν όλο το κόστος.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ, όπως δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της ομάδας των Φίλων του Ιστορικού στο Facebbok είναι η εξής:

«Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Είναι λυπηρό και σαφώς όλοι μας πρέπει να δείχνουμε το μέγιστο σεβασμό στα πολύτιμα και ιστορικά μνημεία μας, στην κληρονομιά μας! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό στενή συνεργασία και επικοινωνία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πολής Θεσσαλονίκης και τον κ. Σκιαδαρέση με τον οποίο θα σχεδιάσουμε το επόμενο διάστημα ένα νέο πλάνο για την καταπολέμηση του φαινομένου των γκράφιτι επάνω στα ιστορικά μνημεία μας.

Απώτερος στόχος μας είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους οπαδούς όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και όλων των άλλων ομάδων ώστε να μην προβαίνουν σε παρόμοιες ενέργειες οι οποίες δεν τιμούν κανέναν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει να καθαρίσει τα συγκεκριμένα γκράφιτι με δικό της κόστος και συνεργείο τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Ευελπιστούμε πως το συγκεκριμένο φαινόμενο θα εξαλειφθεί όχι μόνο με την «εκπαίδευση» αλλά και με την αυξημένη αστυνόμευση και προστασία.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση, PAOK Action»


Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.