Τριετές συμβόλαιο ο Σαλαμούρας

Ο ΠΑΟΚ επιβράβευσε το νεαρό μέσο της Κ19 δένοντάς τον για τα επόμενα τρία χρόνια - Αναζητεί ήδη ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί ως δανεικός την επόμενη σεζόν
10/06/2019 • 18:48
Ο Αχιλλέας Σαλαμούρας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • shares
Ο Αχιλλέας Σαλαμούρας είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόμενος με την Κ19 του ΠΑΟΚ. Έτσι, οι "ασπρόμαυροι" τον επιβράβευσαν, υπογράφοντας σήμερα (10/6) μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Αγωνίζεται ως μέσος και ανήκει στον "Δικέφαλο" από το 2015, περνώντας από όλες τις ομάδες του συλλόγου των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών τα προηγούμενα χρόνια. Είχε αποκτηθεί από τον Μαγνησιακό. Λίγες ημέρες πριν, ο σύλλογος είχε προχωρήσει σε ίδια διαδικασία με τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, επίσης από την Κ19.

Ο Σαλαμούρας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας, όπου θα δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, για να πάρει παιχνίδια την επόμενη περίοδο. Θα αξιολογηθεί αναλόγως την πορεία του, ώστε να αποφασιστεί στο μέλλον, αν βρεθεί στην πρώτη ομάδα των "ασπρόμαυρων".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.