Ραμίρεθ, Βέλεθ, Κουέστα: Κάποτε μαζί, τώρα αντίπαλοι…

Ο νέος προπονητής της Ξάνθη είχε παίκτες στη Βίσλα Κρακοβίας, τους παίκτες του Αρη-Με τον Βέλεθ μάλιστα ήταν για χρόνια μαζί και στη Ναστίκ Ταραγόνα, το τηλεφώνημά του τον πήγε στη Βίσλα.
Γιάννης Πάγκος
10/06/2019 • 17:34
Ο Κίκο Ραμίρεθ με τον Φραν Βέλεθ και τον Χουλιάν Κουέστα στη Βίσλα Κρακοβίας
  • shares
Πριν περίπου δύο χρόνια, στις 9 Αυγούστου του 2017, η ισπανική “Marca” είχε κάνει ένα θέμα (εδώ είναι χαρακτηριστική δημοσίευση) για τη Βίσλα Κρακοβίας βάζοντας τίτλο… “Η Αρμάδα της Κρακοβίας” παίρνοντας αιτία και αφορμή και από την παρουσία εκεί του προπονητή, Κίκο Ραμίρεθ (νυν τεχνικού της Ξάνθης) αλλά και την παρουσία Ισπανών παικτών. Εκείνο το διάστημα ήταν στην πολωνική ομάδα 8 Ισπανοί. Εξ ου και η λέξη “Αρμάδα”. 
Οι δύο από τους Ισπανούς παίκτες της Βίσλα ήταν οι νυν παίκτες του Αρη, ο Φραν Βέλεθ και ο Χουλιάν Κουέστα. Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι χαρακτηριστική. Ο Κίκο Ραμίρεθ έχει δίπλα του, στα αριστερά του, τον Βέλεθ και πιο δίπλα είναι ο Κουέστα. 
Οι Ισπανοί θα βρεθούν αντίπαλοι τώρα στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ο Ραμίρεθ με την Ξάνθη και ο Βέλεθ με τον Κουέστα με τον Αρη. Ο Βέλεθ μάλιστα γνωρίζει ακόμη καλύτερα τον Ραμίρεθ, αμφότεροι Καταλανοί, καθώς τον είχε προπονητή και στη Ναστίκ Ταραγόνα. 
Τότε μάλιστα, στη Βίσλα, ήταν ο Ραμίρεθ αυτός που του είχε τηλεφωνήσει. Ο Βέλεθ είχε πει: “Ηθελα να πάω εκτός Ισπανίας και να βιώσω νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Μου μιλήσανε όμορφα για την πολωνική Λίγκα και το αποφάσισα γρήγορα. Επιπροσθέτως, το τηλεφώνημα του Κίκο Ραμίρεθ ήταν το “κλείδί” για να αποφασίσω μιας που ήμασταν μαζί και στη Ναστίκ”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11