Ξαφνικά θέμα Σούντγκρεν

Θέμα συμμετοχής του Ντάνιελ Σούντγκρεν στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Europa League προέκυψε ξαφνικά στον Άρη.
10/06/2019 • 16:39
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα φορά τη φανέλα του Άρη την ερχόμενη σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!
  • shares
Θέμα συμμετοχής του Ντάνιελ Σούντγκρεν στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Europa League προέκυψε ξαφνικά στον Άρη.   

Η αρχική συμφωνία των Θεσσαλονικέων με την ΑΙΚ Στοκχόλμης είναι να γίνει η ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα αμέσως μετά την συμμετοχή της πρωταθλήτριας Σουηδίας στα προκριματικά του Champions Laeague.

Εφόσον όμως συμβεί αυτό και ο Σούντγκρεν συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Σάββας Παντελίδης δεν θα μπορεί να τον  υπολογίζει στην πρώτη φάση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων». 

Αντίθετα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα συμμετοχής του στην φάση των ομίλων του Europa League, αν τελικά τα καταφέρει ο Άρης.

Άπαντες στην Αλκμήνης ευελπιστούν να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τους παράγοντες της ΑΙΚ ώστε (ο Σούντγκρεν) να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου στην Ευρώπη με τα χρώματα των πρωταθλητών Σουηδίας και να έρθει νωρίτερα στην χώρα μας. 

Για καλό και κακό πάντως, από την ΠΑΕ Άρης τέθηκε σχετικό ερώτημα της στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ προκειμένου να διευκρινιστεί το ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11